Can Mateu

Dificultat baixa
Dificultat mitjana
Dificultat alta
Longitud: 1,4 km
Dificultat: Baixa
Durada aprox. a peu: 30 min

Punt d'inici: Aparcament de la finca de can Mateu

Descripció: Itinerari curt i de fàcil seguiment pensat per a famílies, grups escolars i persones amb mobilitat reduïda que desitgin fer una passejada de reconeixement de la natura. 

La ruta disposa d'aparcament al punt d’inici i es troba totalment adaptada per a persones amb mobilitat reduïda així com la resta de l'equipament de Can Mateu. El recorregut, molt divers i amb caràcter marcadament didàctic, convida a aguditzar els sentits i condueix als visitants a descobrir els perfils de les cingleres de Tavertet, la fauna d'una bassa, els secrets de les rouredes i un punt d’ observació d’ocells forestals i aquàtics.


Préstec de material adaptat: A l’Escola de Natura de Sau, Can Mateu, trobareu un servei de préstec de material adaptat, compost per handbikes i terceres rodes per adaptar a la cadira de l’usuari. Cal que feu la reserva al telèfon 934 747 474. A l’Oficina de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Vilanova de Sau també hi teniu disponibles materials pedagògics i de divulgació escrits en Braille (Tel. 938 847 888)


Recomanacions: 

  • Porteu calçat adequat, gorra, aigua i prismàtics.
  • No llenceu deixalles ni arrenqueu cap mena de planta.
  • Procureu no destorbar la fauna i no allibereu animals al medi.
  • Si us plau, feu arribar les incidències que detecteu a l’Espai Natural

També et pot interessar